Voor 14uur besteld vandaag verzonden Gratis verzending boven €20,- Contact

NIEUW; LM Baby Art Behang!

Je hebt het misschien al voorbij zien komen; LM Baby Art heeft iets nieuws! BEHANG! Heel erg gaaf, maar LM Baby Art verkoopt toch muurstickers? Je zou kunnen denken dat muurstickers en behang juist concurrenten van elkaar zijn, maar niets is minder waar!

Het is mijn missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk mogelijk te maken. Het leukste is het natuurlijk om de babykamer in een bepaalde stijl/thema in te richten. Dit kan natuurlijk al super leuk met onze muursticker collecties. Ik wilde graag nog een stap verder gaan, het complete plaatje aanbieden!

Sinds vandaag is er dus ook behang bij LM Baby Art verkrijgbaar. En, het allerleukste, het behang past perfect bij de muurstickers. 

Plak bijvoorbeeld een leuke muursticker aan de ene kant van de kamer en kies voor bijpassend behang voor op de andere muur van de kamer!

We helpen je graag!

Denk jij; dit is het! Dit moet ik hebben, maar dat wat ik zoek staat er niet tussen? Stuur dan een berichtje! Het behang van LM Baby Art wordt namelijk net als onze muurstickers door onszelf ontworpen! Dus ook voor het behang kun je ons een berichtje sturen om een eigen ontwerp door te geven!

Gaaf toch!?

Ook interessant:

Poster op de kinderkamer? Dieren doen het altijd goed
Poster op de kinderkamer? Dieren doen het altijd goed
Of je nu een grote dierenvriend bent of ze liev...
Lees meer
De top 10 mooiste babykamer wanddecoratie
De top 10 mooiste babykamer wanddecoratie
De babykamer; dat is toch de leukste plek om te...
Lees meer
Kinderkamer met muurstickers opvrolijken: aan de slag
Kinderkamer met muurstickers opvrolijken: aan de slag
Een kinderkamer met stickers, dat ziet altijd v...
Lees meer

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd