20 babykamer thema's

20 babykamer thema's

Geen inspiratie om een thema te kiezen voor de babykamer? Bekijk dan onze lijst met 30 babykamer thema's! Wie weet staat jouw thema er tussen of krijg je wel heel veel inspiratie bij het lezen van deze thema's. 

 1. Scandinavisch: Een Scandinavische babykamer heeft meestal lichte kleuren, zoals wit, grijs en pastel. Het is minimalistisch en functioneel, maar tegelijkertijd ook gezellig en warm.
 2. Boho: Een boho babykamer heeft meestal veel planten, natuurlijke materialen en warme kleuren, zoals okergeel en terracotta. Het is een gezellige en ontspannen sfeer.
 3. Nautisch: Een nautische babykamer heeft meestal blauwe en witte kleuren, strepen en afbeeldingen van boten of zeesterren. Het is een vrolijke en speelse thema.
 4. Dieren: Een babykamer met dieren thema heeft afbeeldingen van dieren aan de muur, op kussens en dekens. Het is schattig en speels en je kunt binnen dit thema weer kiezen voor bijvoorbeeld jungle dieren of boerderij dieren.
 5. Jungle: Een jungle babykamer heeft meestal veel planten, dieren afbeeldingen en kleuren zoals groen en bruin. Het is een avontuurlijk en vrolijk thema.
 6. Vintage: Een vintage babykamer heeft meestal antieke meubels, zachte kleuren en vintage speelgoed. Het is charmant en nostalgisch.
 7. Modern: Een moderne babykamer heeft meestal strakke lijnen, neutrale kleuren en minimalistische decoraties. Het is een rustige en serene sfeer.
 8. Prinses of Ridder: Een babykamer met een prinses of ridder thema heeft meestal roze en/of blauwe kleuren, een hemelbed en decoraties in de vorm van kronen of zwaarden. Het is een fantasievol en speels thema.
 9. Hemel en wolken: Een babykamer met een hemel en wolken thema heeft meestal lichte kleuren, zoals wit en blauw, en afbeeldingen van wolken, sterren en manen. Het is een rustgevend en sereen thema.
 10. Sport: Een babykamer met een sport thema heeft meestal decoraties van verschillende sporten en sportteams. Het is een vrolijk en actief thema.
 1. Ruimte: Een babykamer met een ruimte thema heeft meestal afbeeldingen van planeten, sterren en raketten. Het is een avontuurlijk en fantasievol thema.
 2. Disney: Een babykamer met een Disney thema heeft afbeeldingen van bekende Disney-personages, zoals Mickey Mouse, Winnie de Pooh of Assepoester. Het is een speels en vrolijk thema.
 3. Circus: Een babykamer met een circus thema heeft meestal afbeeldingen van clowns, olifanten en andere circusdieren. Het is een vrolijk en kleurrijk thema.
 4. Regenboog: Een babykamer met een regenboog thema heeft meestal kleurrijke decoraties en afbeeldingen van regenbogen en wolken. Het is een vrolijk en kleurrijk thema.
 5. Zeemeermin: Een babykamer met een zeemeermin thema heeft meestal afbeeldingen van zeemeerminnen, zeedieren en schelpen. Het is een magisch en sprookjesachtig thema.
 6. Bloemen: Een babykamer met een bloemen thema heeft meestal afbeeldingen van bloemen en planten, en pastelkleuren. Het is een rustgevend en zacht thema.
 7. Superheld: Een babykamer met een superheld thema heeft meestal afbeeldingen van bekende superhelden, zoals Superman of Spider-Man. Het is een stoer en fantasievol thema.
 8. Safari: Een babykamer met een safari thema heeft meestal afbeeldingen van wilde dieren, zoals leeuwen en giraffen, en planten en bomen. Het is een avontuurlijk en speels thema.
 9. Monster: Een babykamer met een monster thema heeft meestal afbeeldingen van schattige monstertjes en felle kleuren. Het is een speels en vrolijk thema.
 10. Retro: Een babykamer met een retro thema heeft meestal decoraties uit de jaren '60 en '70, zoals felle kleuren en patronen. Het is een vrolijk en nostalgisch thema.

Welk thema is jouw favoriet? Laat het hieronder weten in de comments!


Wat leuk dat je er bent!

Hi, mijn naam is Laura (29), moeder van Sophia (2,5) en Jordan (8 maanden).

Je leest hier alles over het inrichten van de baby-/ en kinderkamer. Handige tips, styling advies en natuurlijk de linkjes naar alle items om zo jouw eigen kamertje te kunnen maken.

Maak een kamertje om trots op te zijn!


Met liefde gemaakt♥

Bij LM Baby Art shop je de mooiste muurdecoratie & Accessoires voor de baby-/ en kinderkamer.

Nieuw; extra grote swaddles

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.