Voor 14uur besteld vandaag verzonden Gratis verzending boven €20,- Contact

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan LM Baby Art geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lmbabyart.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen
Heeft u een product dat gemaakt is in opdracht naar aanleiding van uw specifieke wensen? Dan is het helaas niet mogelijk om het artikel terug te sturen. Bent u toch niet tevreden met het resultaat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan kijken we samen naar een geschikte oplossing.

Voor het retour zenden van producten zijn een aantal voorwaarden:

  • De verzegeling van de verpakking mag nog niet verbroken zijn. Controleer dus bij ontvangst van uw bestelling goed of het ontvangen product ook het gewenste product is. 
  • Voeg het retour formulier altijd bij uw retour zending. Hierdoor is het voor ons makkelijker om te achterhalen waar de zending vandaan komt en kunnen wij u sneller van dienst zijn. 
  • De kosten voor het retour zenden van het product zijn voor uw eigen rekening. 

Download hier het retourformulier.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Lees de instructies voor het ruilen van een artikel onder het kopje "retourneren". Let op: je draagt zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.