Voor 14uur besteld vandaag verzonden Gratis verzending boven €20,- Contact

Levertijd en verzedkosten

Levertijd

We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL en kan hier heel af en toe een vertraging ontstaan. Mocht dit het geval zijn, brengen we je natuurlijk op de hoogte! Over het algemeen geldt voor de muurstickers de regel: 

Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden.

Posters en behang hebben een iets langere levertijd. Zie het overzicht hieronder voor alle levertijden per productsoort. Zodra de bestelling klaar staat voor verzending, ontvang je een track&trace code waarmee je het pakket in de gaten kunt houden.

Verwachte levertijd
Muurstickers 1-2 werkdagen.
Posters 2-3 werkdagen
Behang 3-5 werkdagen

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 3,80. Bestellingen vanaf € 20,- worden gratis verzonden. 

Bestelbedrag verzendkosten
< €20,- €3,80
> €20,- GRATIS

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wil je graag weten of een product voldoende op voorraad is? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij je op de hoogte stellen van de actuele voorraad.