Over ons

Laura van LM Baby ArtWie ben ik?

Hi! Ik ben Laura, eigenaresse van het merk LM Baby Art. 
Tijdens mijn afstudeerjaar aan de HBO opleiding Small Business & Retail Management ben ik begonnen met LM Baby Art als plek waar ik mijn creativiteit los kon laten. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt. 


Toen ik in 2020 moeder werd heb ik de babykamer zelf ontworpen en deze collectie (Beer&Konijn) hangt op dit moment in honderden kamertjes. Elke keer als ik een bestelling binnenkrijg ben ik ontzettend trots en doe ik een kleine dansje achter mijn computer. 

Het merk LM Baby Art

Het assortiment van LM Baby Art groeit steeds verder uit waardoor er voor bijna iedereen wel iets te vinden is. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke muursticker , poster, behang, muurcirkel of iets anders, maar kun je deze niet vinden, laat het ons dan weten! Wij gaan graag nieuwe uitdagingen aan. 

Sinds 2022 is er meer dan alleen muurdecoratie te vinden in de shop oa; hanglampen, textiel, beddengoed en bijtspeelgoed. 

LM Baby Art is officieel een merk, ingechreven in het BOIP merkenregister. 

 

Gemaakt in Nederland

Bijna alle producten uit de webshop worden in Nederland geproduceerd. De hanglampen en het textiel worden met de hand op bestelling gemaakt. Hierdoor is personalisatie ook mogelijk.  

Alle producten worden gemaakt met een bepaald thema. Hierdoor kun je deze heel goed met elkaar combineren en kun je in één keer de baby- of kinderkamer helemaal in stijl inrichten.

Maak een kamertje om trots op te zijn!