Verzonden binnen 1-3 werkdagen ALTIJD GRATIS VERZENDING Contact

Over ons

Laura van LM Baby ArtLM Baby Art is een jong en snel groeiend bedrijf met een innovatief product dat nergens anders in Nederland verkrijgbaar is. De oorsprong van de onderneming ligt bij de creativiteit van de oprichtster: Laura Maria.

Het assortiment van LM Baby Art groeit steeds verder uit waardoor er voor bijna iedereen wel iets te vinden is. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke muursticker , poster, behang, muurcirkel of iets anders, maar kun je deze niet vinden, laat het ons dan weten! Wij gaan graag nieuwe uitdagingen aan. LM Baby ART. Kunst voor de allerkleinste! :)

LM Baby Art is officieel een merk, ingechreven in het BOIP merkenregister. 

Muurdecoratie voor iedere babykamer

Met muurstickers kun je iedere babykamer een nieuwe look geven, geheel naar eigen smaak. Wij proberen het assortiment zo breed mogelijk te houden, zodat er voor ieder iets te vinden is. Ben je op zoek naar specifieke muurdecoratie voor de babykamer, maar kun je deze niet vinden? Laat het ons weten!

Onze producten

Wij leveren betaalbare muurstickers, posters, behang en muurcirkels van hoge kwaliteit. Wij snappen heel goed dat het inrichten van de babykamer flink wat kosten met zich mee kan brengen. Wij proberen daarom altijd de prijzen zo laag mogelijk te houden. Al onze producten ontwerpen en produceren wij zelf. Hierdoor kunnen wij precies maken waar jij naar op zoek bent. Heb je een product gezien, maar zou je hier graag een aanpassing aan willen doen? Geen probleem! Laat het ons weten zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Muurdecoratie zo snel mogelijk bij jou in huis!

Wij doen ons best om de producten zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Bestellingen die geplaatst zijn voor 14:00 uur zullen dezelfde dag nog worden verzonden. Producten die in een envelop passen, worden verzonden via briefpost. Items die wat groter zijn, en dus niet in een envelop passen, worden verzonden via PostNL pakketpost. Hiervan ontvang je een track&trace code zodra de bestelling bij ons vertrokken is. In enkele gevallen kan het gebeuren dat een bestelling een kleine vertraging oploopt bij de bezorgdienst. Bijvoorbeeld door drukte rond feestdagen. Is ja bestelling na twee werkdagen nog steeds niet aangekomen? Laat het ons dan weten!

Elke week nieuwe items

Ons assortiment groeit voortdurend. Wij streven er daarom ook naar om elke week nieuwe items te ontwerpen en toe te voegen aan ons assortiment. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat er voor iedereen een muursticker in ons assortiment te vinden is. Heb jij suggesties of zou je graag een bepaalde muursticker in ons assortiment terug zien? Laat het ons weten! Nieuwe muursticker ideeën zijn altijd welkom.

Zelf een muursticker ontwerpen

Wil je jouw eigen tekst, quote, afbeelding of foto aan de muur? Stuur ons dan vooral een berichtje! De mogelijkheden bij LM Baby Art zijn eindeloos en we zijn altijd erg benieuwd naar creatieve ideeën van onze klanten. Ook wij halen daar onze inspiratie vandaan!

Klant tevredenheid & Service

Goede service en klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk! Wij proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk te bezorgen en zullen bij vragen binnen maximaal 48 uur reageren.

Muurstickers aanbrengen

Bij iedere bestelling ontvangt je een handleiding voor het opplakken van de muurstickers. Hierdoor kun je de stickers makkelijk op de muur plakken. Mocht je toch problemen hebben bij het opplakken van de muurstickers, laat het ons dan weten! Wij helpen je graag verder voor het beste resultaat op de muur!