Hartjes muurstickers

5 Manieren om hartjes muurstickers op te plakken

Hartjes muurstickers zijn een fantastische manier om een vleugje liefde en speelsheid aan elke kamer toe te voegen. Of je nu de kinderkamer wilt opfleuren, een romantische sfeer wilt creëren in de slaapkamer of gewoon wat extra charme aan de woonkamer wilt geven, hartjes muurstickers zijn veelzijdig en leuk. In deze blogpost delen we vijf creatieve manieren om hartjes muurstickers op te plakken, waardoor je ruimte direct wordt getransformeerd tot een liefdevolle oase.

Hanglamp kleine regenbogen - LM Baby Art | Muurdecoratie voor de allerkleinsten

Creëer een hartjesmuur

Een van de meest klassieke en toch effectieve manieren om hartjes muurstickers te gebruiken, is door een hele muur te bedekken met deze schattige ontwerpen. Kies een muur in je kamer die een beetje extra aandacht kan gebruiken en plak hartjes muurstickers in verschillende groottes en patronen over de hele oppervlakte. Je kunt ervoor kiezen om een uniforme look te creëren of juist een speels effect te bereiken door de hartjes willekeurig te plaatsen. Het resultaat zal een levendige en liefdevolle achtergrond zijn die direct de aandacht trekt.

Accentueer meubelstukken

Breng je meubelstukken tot leven door hartjes muurstickers als accenten te gebruiken. Plak bijvoorbeeld een rij hartjes langs de bovenkant van een boekenplank, of versier de zijkanten van de kledingkast met hartjes in verschillende kleuren. Deze subtiele toevoegingen zullen een speelse touch toevoegen aan je interieur en je meubels laten opvallen.

Onze hartjes muurstickers kun je op iedere gladde, droge en stofvrije ondergrond opplakken. Daardoor zijn onze muurstickers ook geschikt om ze op meubelstukken te plakken.

Maak een hoofdbord met hartjes

Geef je slaapkamer een romantische uitstraling door een hoofdbord te creëren met hartjes muurstickers. Plak een groot aantal hartjes op een muur achter het bed om een prachtig en gepersonaliseerd hoofdeinde te maken. Je kunt spelen met verschillende kleuren en groottes van hartjes om een uniek en op maat gemaakt ontwerp te creëren dat perfect bij je stijl past.

Plak de hartjes muurstickers als regenboog

Je kunt de hartjes muurstickers ook gebruiken om op te plakken in een vorm of motief, bijvoorbeeld in de vorm van een regenboog. Met de aquarel hartjes muurstickers kun je verschillende kleuren hartjes gebruiken om de bogen van de regenboog te maken. In de afbeelding hieronder hebben wij dit zelf geprobeerd en dit geeft toch wel een heel gaaf effect. 

Hartjes muurstickers
Voor het maken van deze regenboog zijn de kleuren licht roze, roze en paars gebruikt. 

Personaliseer Accessoires

Geef je interieur een uniek tintje door hartjes muurstickers te gebruiken om accessoires te personaliseren. Versier bijvoorbeeld fotolijstjes, opbergdozen of zelfs lampenkappen met hartjes muurstickers om ze een persoonlijke en liefdevolle uitstraling te geven. Deze kleine details zullen een grote impact hebben en je ruimte veranderen in een gezellige en uitnodigende omgeving. Zeker als je kiest voor dezelfde hartjes door de  hele kamer creëer je een fijne en gezellige sfeer.

Hartjes muurstickers zijn een eenvoudige en betaalbare manier om je interieur te transformeren en een vleugje liefde toe te voegen aan elke ruimte. Of je nu kiest voor een gedurfde muur vol hartjes of subtiele accenten verspreid over je interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Experimenteer met verschillende ontwerpen en creatieve ideeën om een ruimte te creëren die echt van jou is en waar je elke dag van kunt genieten. Met hartjes muurstickers kun je je liefde voor design en decoratie echt laten zien!

Ook aan de slag met hartjes muurstickers? Bekijk dan hier al onze hartjes muurstickers.


Wat leuk dat je er bent!

Hi, mijn naam is Laura (29), moeder van Sophia (2,5) en Jordan (8 maanden).

Je leest hier alles over het inrichten van de baby-/ en kinderkamer. Handige tips, styling advies en natuurlijk de linkjes naar alle items om zo jouw eigen kamertje te kunnen maken.

Maak een kamertje om trots op te zijn!


Nieuw; extra grote swaddles

XL Swaddles

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.