Confetti muurstickers, super hip!

Confetti muurstickers, super hip!

Steeds vaker wordt de babykamer aangekleed met figuurtjes en vormen. Begrijpelijk ook want met figuurtjes en vormen bepaal je helemaal zelf hoe de muur er uit gaat zien. In deze blog gaan we het hebben over de confetti muursticker stipjes van LM Baby Art! Super populair en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.

Confetti muurstickers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende sets. Ben jij op zoek naar een andere kleur of ander formaat? Geen probleem! Laat het ons weten en wij gaan ons best doen om deze muurstickers speciaal voor jou te maken! Alle muurstickers van LM Baby Art worden door ons zelf ontworpen en geproduceerd. Hierdoor kunnen we al jouw aanpassingen direct toepassen! 

Confetti muursticker stipjes laten uitwaaien

Confetti stipjes zijn op verschillende manieren op te plakken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om vanuit 1 hoek te beginnen met plakken en vervolgens de stipjes te laten uitwaaien. In de afbeelding hiernaast is een duidelijk voorbeeld hier van te zien. Het plaatjes wordt natuurlijk compleet gemaakt door het bijpassende kussen en lampje met de zelfde stipjes.

 

Confetti muursticker stipjes in patroon

 

Een tweede mogelijkheid om de stipjes toe te passen is door ze in patroon op te plakken, zoals in de afbeelding hiernaast gedaan is. In deze kamer is gekeken naar de andere elementen van de kamer. Zo past het muursticker patroon erg goed bij het vloerkleed en ontstaat er 1 geheel in de kamer.  Door op zulke details zoals vormen te letten, ontstaat er een rustig beeld in de kamer en zullen de kleintjes het heerlijk vinden om in deze kamer heerlijk te gaan spelen.

 

Confetti muurstickers in vormen

Je kunt er ook voor kiezen om de confetti stipjes op te plakken in een bepaalde vorm. In de afbeelding hierboven zijn de gekleurde confetti muursticker stipjes opgeplakt in hart vorm. De overige stipjes zijn verspreid over de rest van  de muur. Al die verschillende kleurtjes geven een super leuk speels effect. Doordat alle kleuren toch in dezelfde kleurcategorie passen, wordt de kamer niet te druk.

In de afbeelding hierboven zie je de gekleurde confetti stipjes. Een set van 162 stipjes muurstickers van 2.5x2.5cm.

Wil jij ook graag de babykamer inrichten met confetti muursticker stipjes? Neem dan een kijkje bij onze stippen muurstickers! Heb je de baby- of kinderkamer al ingericht met confetti stipjes? Stuur ons dan een foto van het resultaat, we zijn erg benieuwd!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.