De 5 populairste babykamer thema’s

De 5 populairste babykamer thema’s

De opties voor de inrichting van een babykamer zijn eindeloos! Ik kan mijzelf best voorstellen dat het erg lastig kan zijn om ergens te beginnen met het inrichten van de babykamer! Om het misschien iets makkelijker te maken heb ik de 5 populairste babykamer thema’s opgezocht. Lees verder voor een overdosis aan inspiratie ?

De jungle kamer

Het jungle thema is op dit moment erg populair! Dat is ook niet zo gek want dit thema is super leuk voor zowel jongens als voor meisjes! Binnen dit thema kun je alle kanten op!

Bron: Levis 

Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl is een heel erg breed thema. Wat binnen dit thema vooral belangrijk is, is dat je kiest voor rust en ruimtelijkheid. Meer weten over dit thema? Lees dan de blog over het Scandinavische thema!

Zwart wit

Een Zwart wit kamer klinkt misschien een beetje saai, maar door gebruik te maken van allerlei vormen en misschien 1 accent kleur is dit juist heel erg stijlvol! Vaak zien we in dit thema strakke vormen en gebruik van figuren en vormen muurstickers zoals de zwarte driehoek muurstickers of zwarte stippen muurstickers!

Unicorn kamer

Je komt er bijna niet omheen; unicorns! In de zomer zie je ze zelf in het zwembad ronddrijven. Voor een echte schattige meisjeskamer is dit thema perfect! Er wordt gebruik gemaakt van pasteltinten en de kamer heeft een heerlijke rustige sfeer.

Mint kleuren

De mint kleur blijft een erg populaire kleur voor de babykamer! Ook dit is weer een thema dat voor zowel jongens als meisjes geschikt is! Ook kun je er alle kanten mee op. Je kunt het heel erg subtiel houden door de mint kleur als detail te gebruiken, maar je kunt het ook volledig doorvoeren door de gordijnen, het beddengoed en misschien zelfs wel de meubeltjes of muren in deze kleur uit te kiezen!

mintgroene sterren muurstickers op witte muur

Welk thema zou jij in de babykamer kiezen? Laat het weten! ?

Terug naar blog

1 reactie

Wat een leuk kamertjes! Ik heb het idee dat de junglekamer op dit moment het populairst is. ;-)

Uiltje Boompje Beestje

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.