De nieuwe collectie; Indianen dieren muurstickers

De nieuwe collectie; Indianen dieren muurstickers

Sinds kort zijn wij gestart met het werken in collecties. Eerst werd iedere sticker individueel ontworpen, maar wij wij willen graag het complete plaatje voor de babykamer aanbieden en dus muurstickers in collecties! De eerste LM Baby Art muursticker collectie is Indianen dieren. In deze collectie vind je heel veel leuke dieren muurstickers en bijpassende figuurtjes, allemaal in het indianen thema! Je kunt er voor kiezen om de complete set te kopen, maar je alle items uit deze collectie zijn ook los te bestellen. 

 

Dieren muurstickers 

De Indianen dieren collectie bestaat uit 8 schattige dieren muurstickers; een beer, giraf, pinguin, 2 vogeltjes, konijn, vos en uil. Al deze lieve diertjes kun je ook los van elkaar bestellen. De dieren muurstickers hebben een redelijk groot formaat. Mocht dit te groot zijn voor jouw kamer kun je dit uiteraard aan ons doorgeven zodat wij dit speciaal voor jou kunnen aanpassen.

Afmetingen;

 • Giraf: 31x64cm
 • Beer: 30x40cm
 • Vos: 25x27cm
 • Pinguin: 17x24cm
 • Uil(op tak): 45x40cm
 • Konijn: 25x20cm
 • Vogeltjes(per stuk): 14x12cm

 

Figuren en vormen muurstickers 

De figuren en vormen muurstickers die toegevoegd zijn aan deze schattige collectie zijn de driehoekjes en stipjes. Driehoekjes en stippen muurstickers zijn altijd een erg leuke aanvulling voor de babykamer omdat je deze naar eigen wens over de muur kunt verspreiden. De driehoekjes en stipjes muurstickers uit de indianen collectie zijn wel iets anders dan de standaard driehoekjes en stippen. Ze hebben namelijk een wat losser en speelser figuur. Dit geeft net een ander beeld aan de kamer. 

Afmetingen;

 • Driehoekjes: 4x4cm + 3x3cm
 • Stippen: 2x2cm

Gekleurde driehoek muurstickersLicht groene driehoek muurstickersGekleurde stippen muurstickersroze stippen muurstickers

 

Natuur muurstickers 

Ook de natuur muurstickers zijn toegevoegd aan de indianen collectie. Er zijn 2 verschillende modellen boompjes muurstickers toegevoegd en de super populaire bergen muurstickers konden natuurlijk niet ontbreken. 

Afmetingen: 

 • Bomen (afbeelding1): 5x12cm
 • Bomen (afbeelding2): 5x16cm
 • Bergen: 44x26cm

Gekleurde bomen muurstickers in de babykamerBomen muurstickers voor in de babykamerbergen muurstickers

Hoe plak je deze muursticker set op de muur?

Omdat deze indianen dieren muursticker set uit zo veel verschillende onderdelen bestaat, zijn er eindeloos veel mogelijkheden om deze muurstickers op de muur te plakken. Je kunt deze stickers op de muur plakken, maar ook op het bedje, de kast, commode of deur. Zolang de ondergrond glad is en vetvrij kun je de muurstickers er op plakken. 

Om een idee te geven hoe de muurstickers op de muur geplakt kunnen worden laten we hier een aantal toepassingsfoto's zien. 

Bomen muurstickersDieren muurstickers indianen themaIndianen dieren muurstickers inspiratiegiraf muursticker indianen thema

Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie van deze allereerste muursticker collectie vinden, laat het weten! Heb je de Indianen dieren collectie gekocht? Stuur mij dan een foto van het resultaat. Ik ben altijd erg nieuwsgierig!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.