De nieuwe collectie van LM Baby Art: Het dino thema

De nieuwe collectie van LM Baby Art: Het dino thema

 Hé, heb je de nieuwe collectie van LM Baby Art al gezien? Het staat helemaal in het teken van dinosaurussen! Perfect als je een speelse en avontuurlijke sfeer wilt creëren in de kinderkamer. In deze blogpost gaan we het dino thema eens goed bekijken en kijken hoe je het in de kinderkamer van je baby kunt toepassen.

Het Dino Thema

Dinosaurussen zijn super interessante beesten die de verbeelding van kinderen al generaties lang prikkelen. Het dino thema is een geweldige manier om je kind op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met de wereld van wetenschap en geschiedenis. De LM Baby Art-collectie heeft een hele reeks producten met dino-inspiratie, van muurstickers tot posters en beddengoed. Deze producten brengen een gevoel van avontuur en opwinding in de kamer van je baby.

Naam muurcirkel met dinosaurussen

Decoratie met Dino's

Als het gaat om decoreren met het dino thema, zijn de mogelijkheden eindeloos. Begin bijvoorbeeld met wat dino muurstickers. Deze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen gemakkelijk op elk glad oppervlak worden aangebracht. Je kunt ook wat dino posters aan de muren hangen om een leuke en speelse sfeer te creëren.

Dinosaurus fotobehang

Durf jij het grootst aan te pakken? Dan hebben we speciaal voor jou het dinosaurus fotobehang. In één klap maak je een dinosaurus kinderkamer met het dino fotobehang. Geef bij het bestellen de maten van de muur door zodat we het behang precies passend kunnen maken voor jouw muur. Zitten er bijvoorbeeld stopcontacten op gekke plekken waardoor deze precies op een dinosaurus zou uitkomen? Laat dit dan ook even weten. We kunnen geen stopcontacten verplaatsen maar wel dinosaurussen.

Dinosaurus fotobehang

Het dino thema is een leuke en speelse manier om de kinderkamer te decoreren. De LM Baby Art-collectie heeft een hele reeks producten met dino-inspiratie die perfect zijn voor het creëren van een gevoel van avontuur en opwinding in de kinderkamer. Of je nu gaat voor muurstickers, posters of fotobehang, het dino thema zal je kleintje zeker aanspreken. Waarom zou je het niet eens proberen en kijken hoeveel plezier jullie samen kunnen hebben bij het decoreren van de kamer van je kindje met dinosaurussen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.