Gratis aftellen tot de één van de gezelligste momenten van het jaar

Gratis aftellen tot de één van de gezelligste momenten van het jaar

De dagen worden korter, de lucht wordt kouder en de geur van pepernoten en chocoladeletters vult de lucht. Dat kan maar één ding betekenen: Sinterklaas is weer bijna in het land! Voor kinderen is dit een magische tijd vol verwachting en opwinding. Om het wachten op de grote dag nog leuker te maken, hebben we iets speciaals voor jullie: een gratis te downloaden Sinterklaas aftelkalender!

DOWNLOAD HIER DE GRATIS AFTELKALENDER

Sinterklaas is een van de meest geliefde tradities in Nederland en België, en het aftellen tot pakjesavond op 5 december is een belangrijk onderdeel van het plezier. Onze Sinterklaas aftelkalender is ontworpen om kinderen te helpen de dagen tot de grote dag te markeren en tegelijkertijd hun enthousiasme op te bouwen.

Sinterklaas aftelkalender

De aftelkalender is kleurrijk, vrolijk en gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor de jongste kinderen. Elk vakje op de kalender vertegenwoordigt een dag tot Sinterklaas aankomt op 18 november en vervolgens tot pakjesavond op 5 december. Kinderen kunnen elke dag een vakje inkleuren of afstrepen.

Wat deze aftelkalender nog specialer maakt, is dat hij gratis te downloaden is. Je hebt alleen maar een printer en een beetje creativiteit nodig. Print de kalender uit, hang hem op een zichtbare plek in huis en kijk hoe de kinderen elke dag vol spanning een nieuw vakje inkleuren.

Sinterklaas is een tijd om samen met familie en vrienden te vieren, en onze gratis aftelkalender helpt om dit feest nog specialer te maken. Download de kalender vandaag nog, en laat het aftellen naar Sinterklaas beginnen!

Deel deze kalender ook met vrienden en familie, zodat iedereen kan genieten van de voorpret van Sinterklaas. Laten we samen deze prachtige traditie in stand houden en onze kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen terwijl ze uitkijken naar de komst van de goedheiligman.

DOWNLOAD HIER DE GRATIS AFTELKALENDER


Wat leuk dat je er bent!

Hi, mijn naam is Laura (29), moeder van Sophia (2,5) en Jordan (8 maanden).

Je leest hier alles over het inrichten van de baby-/ en kinderkamer. Handige tips, styling advies en natuurlijk de linkjes naar alle items om zo jouw eigen kamertje te kunnen maken.

Maak een kamertje om trots op te zijn!


Nieuw; extra grote swaddles

XL Swaddles

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.