Hoe en waar plak je een muursticker?

Hoe en waar plak je een muursticker?

Als je nog nooit een muursticker gehad hebt, kan het zijn dat je met heel veel vragen zit. Bijvoorbeeld over hoe je de sticker moet opplakken of over hoe je de sticker moet onderhouden. In deze uitleg zullen we antwoord geven op alle vragen die kunnen ontstaan bij de aanschaf van een muursticker!

Waar komen de stickers van LM Baby Art vandaan?

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om te weten waar artikelen vandaan komen. We worden allemaal steeds bewuster en vinden het belangrijk dat artikelen dit ook zijn. Zo ook snappen we dat je misschien ook zou willen weten waar de muurstickers van LM Baby Art vandaan komen.

Alle muurstickers van LM Baby Art worden geproduceerd in eigen huis. Dat wil zeggen dat wij zelf de apparatuur en kennis hebben om de stickers te produceren. Iedere sticker die je in onze webwinkel ziet is van eerste lijntekening door ons gemaakt.

Voor het printen van de muurstickers vinden wij het erg belangrijk dat er zo min mogelijk materialen verloren gaan. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat onze stickers zuinig geprint worden!

Kortom, waar komen onze stickers vandaan? Van ons, in Nederland! Bewuster kan het niet.

Van wat voor materiaal worden muurstickers gemaakt?

Muurstickers zijn verkrijgbaar van veel verschillende merken en bij heel veel verschillende aanbieders. Maar van welk merk een muursticker ook is, bij bijna alle merken wordt de sticker met hetzelfde materiaal gemaakt, namelijk; vinyl. Vinyl is een erg sterke, slijtvaste grondstof.

Vinyl wordt geproduceerd in veel verschillende soorten. Hierdoor zijn niet alle muurstickers van alle muursticker winkels hetzelfde. Ook zit er een verschil in de plaklaag waarmee het vinyl is afgewerkt en dus hoe goed de muursticker blijft plakken.

De muurstickers van LM Baby Art worden geprint op hoge kwaliteit vinyl. Wij testen regelmatig onze stickers om er zeker van te zijn dat wat wij beloven ook echt waar is.

Hoe plak je een muursticker op?

Waarschijnlijk is dit één van de eerste vragen die je zult hebben op het moment dat je een muursticker wilt gaan bestellen. Geen zorgen! Wij proberen er altijd voor te zorgen dat de uitleg bij iedere muursticker zo duidelijk mogelijk is!

Bij iedere muursticker ontvang je een handleiding waarin nauwkeurig omschreven wordt hoe je de muursticker het beste kunt opplakken. Het is mogelijk dat je bij een bestelling meerdere handleidingen hebt gekregen. Dit heeft te maken met de verschillende formaten muurstickers die er beschikbaar zijn.

Waar kun je muurstickers het beste opplakken?

De naam muursticker is eigenlijk een klein beetje misleidend. De stickers zijn uiteraard bedacht om opgeplakt te worden op muren, maar dit betekend niet dat je de stickers nergens anders kunt opplakken. Zo kun je de muurstickers opplakken op: muren, deuren, ramen, kasten, bedjes enz. Eigenlijk zijn muurstickers overal op te plakken, zolang de ondergrond glad, schoon en droog is.

Op sommige plekken is het niet verstandig om een muursticker te plakken, bijvoorbeeld in de badkamer. Dit is een erg vochtige ruimte waardoor een muursticker erg snel los zal laten.

Zou je graag wat voorbeelden willen zien waar je muurstickers zowel kunt opplakken? Neem dan hier een kijkje. Na het zien van deze voorbeelden heb je genoeg inspiratie om jouw (baby)kamer helemaal vol te plakken met de muurstickers van LM Baby Art.

Moet je de muurstickers schoonmaken?

Muurstickers hoef je over het algemeen niet schoon te maken. Toch kan het gebeuren dat er veel stof ontstaat in een kamer (bijvoorbeeld door het ophangen van een schilderijtje waarbij er geboord wordt) waardoor je de behoefte hebt om alles schoon te maken. Mocht je muursticker er een beetje stoffig uit gaan zien, raden wij aan om deze met een droge doek schoon te maken. Gebruik nooit water of andere vloeistoffen voor het schoonmaken van de sticker. Door vocht te gebruiken kan de sticker mogelijk loslaten.

Gebruik je een droge doek, let er dan op dat je dit heel erg voorzichtig doet. Het kan namelijk gebeuren dat je per ongelijk een hoekje van de muursticker loshaalt en deze niet meer terug geplakt krijgt. Dit zou natuurlijk zonde zijn!

Zijn de muurstickers van LM Baby Art alleen geschikt voor de babykamer?

Nee! LM Baby Art richt zich voornamelijk op babykamers en de inrichting daarvan. Zo zullen onze stickers voornamelijk babykamer proof zijn. Dit betekend uiteraard niet dat je de stickers nergens anders op mag plakken. Sommige stickers, bijvoorbeeld naam- of tekst muurstickers zijn ook erg leuk in andere kamers!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.