Hoe maak je een boho babykamer

Hoe maak je een boho babykamer

Een boho babykamer is een combinatie van een bohemian en minimalistische stijl. Het is een prachtige stijl die rust en sereniteit uitstraalt en perfect past bij ouders die op zoek zijn naar een unieke en relaxte sfeer in de babykamer. In deze blogpost bespreken we hoe je een boho babykamer kunt maken.

 

Instagram van LM Baby Art

 

Natuurlijke materialen

Een van de belangrijkste kenmerken van een boho babykamer is het gebruik van natuurlijke materialen. Kies voor houten meubels, rotan manden en rieten lampen. Deze materialen geven een warme en gezellige uitstraling aan de babykamer. Daarnaast zijn deze materialen duurzaam en veilig voor je baby.

Zachte kleuren behang

Zachte kleuren

Een boho babykamer heeft zachte en rustige kleuren. Kies voor pastelkleuren zoals oudroze, lichtblauw en mintgroen. Deze kleuren passen perfect bij de natuurlijke materialen en geven de babykamer een rustgevende sfeer.

Voeg planten toe

Planten zijn een geweldige manier om een boho sfeer toe te voegen aan de babykamer. Kies voor kleine kamerplanten zoals vetplanten en cactussen. Deze planten hebben weinig onderhoud nodig en zijn veilig voor je baby. Daarnaast geven ze de babykamer een vleugje natuur en maken ze de ruimte compleet.

Textiel

Textiel is een belangrijk onderdeel van een boho babykamer. Kies voor zachte en comfortabele stoffen zoals katoen en linnen. Gebruik deze stoffen voor het beddengoed, kussens en gordijnen. Kies voor patronen zoals strepen, bloemen en geometrische vormen om de babykamer een unieke en speelse uitstraling te geven.

Bekijk de extra grote swaddles in 9 mooie kleuren >>

Decoratie

Decoratie is de finishing touch van een boho babykamer. Kies voor decoratieve items zoals dromenvangers, manden en wandkleden en muurstickers. Deze items geven de babykamer een persoonlijke touch.

Met deze tips kan je een prachtige boho babykamer creëren. Het is een stijlvolle en unieke sfeer die rust en sereniteit uitstraalt. Veel succes met het maken van de babykamer

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.