Kinderkamer met goud

Hoe vul je een kinderkamer met goud?

Kinderkamer met goud

Een kinderkamer met goud zorgt voor een hippe en elegante uitstraling. Elegant is waarschijnlijk niet een woord wat je zou koppelen aan een kamer voor kinderen en baby’s. Maar het staat ook voor vloeiende lijnen en vormen en kan zeker bij meisjes een echt prinsessenlook creëren.

Goud is ook nog eens echt top te combineren met andere mooie kleuren. Het staat bijvoorbeeld heel mooi bij roze, groen, blauw en zwart. Ook kun je een neutrale kinderkamer mooi vullen met alleen gouden accessoires of decoratie. Zo wordt de kamer speels én feestelijk. 

Een gouden kinderkamer is dus stijlvol en zorgt voor een sierlijke uitstraling. Een echt eigen kinderkamer voor haar óf hem. Maakt helemaal niks uit natuurlijk.

Kinderkamer met oudroze en goud

Een upcoming trend bij het inrichten van kamers; goud met oudroze. Oudroze zie je vaak terug in gordijnen omdat het zo’n rustige kleur is. De muur kun je dan ook in die kleur verven of een deel ervan. En de kamer verder inrichten met gouden decoratie.

Verf je een kast oudroze? Doe de kastknoppen dan met goud. Je krijgt dan een hele mooie look terwijl je niet veel goud hoeft te gebruiken. Als je kastknoppen niet geschikt zijn om te verven kun je ook voor behang kiezen waar goud in verwerkt is. Wat dacht je van gouden getekende bladeren, sterretjes of gouden bloemetjes in lijnvorm?

Je hoeft dan ook niet over the top met accessoires en decoratie, omdat de kinderkamer muren al zo kleurrijk zijn.

Kijk anders of je krijtbordverf kunt vinden. Ook heel leuk. Dan kun je samen met de kinderen op de muren verven met roze en goud. Om het geheel wat rustiger te laten lijken kun je wit of beige gebruiken.

Oud roze in de kinderkamer

Tot slot kun je ook wat posters ophangen waar goud in is verwerkt. Dan hoef je ook geen extra verf te kopen, maar heb je alsnog gouden tinten in de kinderkamer.

Wij hebben ook hele leuke kinderkamer posters. Je bekijkt ze via onderstaande knop.

Kinderkamer posters

Gouden muurstickers

Accessoires kiezen 

Accessoires voor een kinderkamer met goud kies je bijvoorbeeld in de rotan sferen. Dus een kinderbed of kinderstoel van rotan. Hanglampen, krukken, tafeltjes. Rotan is neutraal en past ook mooi bij zwart en oudroze. Mocht je die kant op willen.

Wil je goud alleen minimaal inzetten? Plaats dan een nachtlampje of gouden verlichte sterretjes op het plafond. Of gouden sierlijke lijnen in neutraal behang.

Als minimaal niet jullie ding is kun je natuurlijk ook los met gouden glitters en zonnig behang waar goud duidelijk naar voren komt. Kijk naar behang wat je goed kunt combineren met spullen, of koop anders neutraal gekleurde spullen. Een te drukke kamer is ook weer niet goed voor de nachtrust die de kids nodig hebben en ook gewoon de rust overdag.

Gouden letters die de namen vormen op de deur of gouden slierten verwerkt in beddengoed. Goud hoeft niet too much te zijn. Je kunt het op een hele fijne manier terug laten komen zonder dat het te druk voelt.

Nog meer inspiratie nodig? Kijk hier dan even.

Muurstickers in de kinderkamer

Fotowanden

Fotowanden zijn fantastisch! De kinderkamer wordt er super persoonlijk van en het geeft echt een knusse sfeer. Ook als je niet genoeg foto’s hebt kun je een hele wand vullen. Gebruik dan posters met mooie plaatjes. Of vul de ruimte op met quotes, woorden of zinnen.

En het mooie aan een fotowand is dat je lagen kunt bouwen. Hierdoor voeg je ook diepte toe aan de kamer. Zo hoef je niet alles aan maar vlak tegen de muur te hangen. Denk bijvoorbeeld aan zwevende planken en planken waar je decoratie zoals opbergmanden op plaatst.

Muurstickers

Een andere manier om een kinderkamer met goud te creëren is het gebruiken van muurstickers. Je hebt namelijk veel muurstickers waar goud in is verwerkt die verder ook heel mooi zijn om op gemengd behang te plakken. Met gemengd behang bedoelen we patroontjes of combinaties van kleuren.

Kleine muurstickers bijvoorbeeld. Zoals gouden sterretjes. Die kun je verspreid over de muur plakken. En die hebben wij ook! Bekijk onze muurstickers via onderstaande knop.

Muurstickers

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.