In 3 stappen een Safari babykamer!

In 3 stappen een Safari babykamer!

Het safari thema is super populair! Dat is ook niet zo goed want met de fijne kleuren van een safari thema kun je een prachtige sfeer in de babykamer creëren. Wil je ook een Safari babykamer gaan maken? Lees dan verder om er achter te komen hoe je in 3 stappen een safari babykamer kunt maken. 

1. Kleur

Bij een Safari babykamer horen natuurlijk kenmerkende safari kleuren; beige, groen tinten en oker geel. Je kunt deze kleuren op verschillende manieren in de babykamer toevoegen. Je kunt er voor kiezen om een muur helemaal groen te verven, of wat subtieler; groene accessoires. Maak om te beginnen een kleurenpallet en kies welke accent kleuren jij graag wilt gaan gebruiken. Kies ook of je wilt gaan verven of behangen. Je kunt namelijk erg leuk safari behang bestellen voor een instant safari vibe! Vervolgens kun je kleuren zoeken die goed passen bij het behang voor de complete look. 

2. Meubeltjes

Er zijn super veel meubeltjes te vinden voor in de safari babykamer. Ik zou adviseren om te gaan voor een eenvoudig, niet te opvallend design. Zo kun je het langst genieten van de meubeltjes zonder dat je er op uitgekeken raakt. Met decoratie kun je de meubels opleuken. Wist je dat je muurstickers ook op kasten en deuren kunt plakken? 

3. Muurstickers

En als laatste natuurlijk; muurstickers! Met de Safari collectie maak je de safari babykamer echt helemaal af. De safari collectie is een hele fijne, rustige collectie met Safari dieren in waterverf stijl. Je kunt de complete safari collectie bestellen voor een echte complete safari babykamer, maar je kunt de onderdelen uit de safari collectie ook los kopen. Plak bijvoorbeeld het safari tijger welpje boven en het ledikantje en de safari giraf naast de commode. 

 

 

Shop de safari collectie: 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.