Maan en sterren muurstickers in de babykamer

Maan en sterren muurstickers in de babykamer

Muurstickers met afbeeldingen van de maan en sterren worden steeds populairder als decoratie voor de kinderkamer. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en voegen direct een vleugje magie toe. Echter, het aanbrengen van een muursticker kan soms lastig zijn als je niet weet hoe het moet. In dit artikel zullen we je stapsgewijs uitleggen hoe je een Maan&Sterren muursticker op de juiste manier kunt plakken.

maan en sterren muurstickers

Hoe plak je een Maan en Sterren muursticker op

Het opplakken van de maan en sterren muurstickers is niet moeilijk. Maar heb je nog nooit muurstickers opgeplakt, kan het toch even nieuw zijn. Volg onderstaande stappen om de maan en sterren muurstickers op de muur te plakken voor het mooiste resultaat.

  1. Zorg dat de muur waar je de maan en sterren muurstickers op wilt gaan plakken stof en vetvrij is. Je kunt de muur afdoen met een droge doek. Gebruik liever geen vochtige doek, omdat dit nadelig effect kan hebben op de muurstickers. Is de muur zo vies dat je echt een vochtige doek nodig hebt, laat dan de muur ruime tijd droge (minimaal 3 dagen).
  2. Bepaal hoe je de muurstickers wilt plakken. Wil je de maan en sterren muurstickers in een mooi patroon plakken, op een rijtje, of misschien wel verspreid door de babykamer.
  3. Begin met het opplakken van de maan muursticker. De maan muursticker staat centraal en daarom heen kun je de sterren muurstickers opplakken. Je doet dit door de stickers voorzichtig van het stickervel af te halen en vervolgens plak je de muursticker tegen de muur. Wrijf de muursticker goed aan met een vlakke hand. Eventuele luchtbellen wrijf je er op deze manier makkelijk onder vandaan.
  4. Heb je alle muurstickers opgeplakt en ben je helemaal tevreden? Wrijf de muurstickers dan nog een keer stevig aan zodat ze goed hechten aan de muur.
  5. Klaar!
maan en sterren muurstickers

5 Manieren om Maan en sterren muurstickers op te plakken

1. Maak een patroon
Een van de gemakkelijkste manieren om muurstickers op te plakken, is door een patroon te maken. Kies een aantal verschillende maan- en sterrenstickers en plak ze willekeurig op de muur. Speel met de grootte en de positie om een interessant en uniek patroon te creëren. Dit werkt vooral goed op een effen achtergrond en kan een geweldige manier zijn om een accentmuur te maken.

2. Maak een themamuur

Als je wilt dat jouw muurstickers een verhaal vertellen, kies dan voor een themamuur. Selecteer stickers die passen bij een bepaald thema, zoals de ruimte, de maan of de sterren. Plak ze vervolgens op de muur in een patroon of een ontwerp dat past bij dat thema. Dit kan een geweldige manier zijn om een kamer te decoreren en een creatieve, samenhangende uitstraling te geven.

3. Maak een sterrenhemel
Wil je een rustgevende en ontspannen sfeer creëren in de slaapkamer? Kies dan voor een nachtelijke hemel. Als je de stickers op deze manier wilt opplakken is het wel belangrijk dat je een glad plafond hebt. Plak de maan en sterren muurstickers op het plafond om het gevoel van een sterrenhemel te creëren.

maan en sterren muurstickers

4. Schrijf een naam op de muur
De vierde manier om de maan en sterren muurstickers op de muur te plakken, is door er een naam mee te plakken. Probeer dit eerst zonder de sterren muurstickers op de muur te plakken zodat je zeker weet dat je genoeg stickers hebt en je het echt mooi vind. Je kunt de stickers uitknippen zonder ze van het stickervel af te halen en op deze manier kun je gaan puzzelen.

5. Maak een statement
Muurstickers hoeven niet subtiel te zijn. Als je een statement wilt maken, kies dan voor heel veel sterren muurstickers. Een grote maan een geweldige toevoeging zijn aan een kamer en zorgt voor een instant wow-factor. Zorg ervoor dat je de sticker op een strategische plek plaatst, zodat deze echt opvalt en plak er zoveel sterren omheen als dat je mooi vindt.

De top 5 Maan & Sterren muurstickers

Bij ons in de shop vind je natuurlijk ook maan en sterren muurstickers. We hebben een selectie voor je gemaakt van de mooiste maan en sterren muurstickers. Welke vind jij het mooiste?

Maan & Sterren muurstickers combineren

korting op maan en sterren muurstickers

Maan en sterren muurstickers kunnen heel goed gecombineerd worden. De vorm is vrij neutraal waardoor de stickers geschikt zijn in verschillende thema kamertjes. Combineer bijvoorbeeld de maan en sterren bloemen patroon met het bloemen behang. Hierdoor ontstaat er een frisse meidenkamer.

Ga jij ook aan de slag met het Maan & Sterren thema? Laat het dan hieronder weten! En heb je onze maan en sterren muurstickers gebruikt, stuur ons dan een foto van het resultaat. Als je het leuk vindt delen wij deze op onze Instagram pagina.

Omdat we het leuk vinden dat je onze blog helemaal tot aan hier gelezen hebt, krijg jij 10% korting op de maan&sterren muurstickers uit onze shop! Gebruik de code: Maan&Sterren

 


Wat leuk dat je er bent!

Hi, mijn naam is Laura (29), moeder van Sophia (2,5) en Jordan (8 maanden).

Je leest hier alles over het inrichten van de baby-/ en kinderkamer. Handige tips, styling advies en natuurlijk de linkjes naar alle items om zo jouw eigen kamertje te kunnen maken.

Maak een kamertje om trots op te zijn!


Nieuw; extra grote swaddles

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.