Muurstickers jungle: babykamer decoratie voor meer dan alleen de muur

Muurstickers jungle: babykamer decoratie voor meer dan alleen de muur

Safari giraf muurstickerMuurstickers jungle: babykamer of kinderkamer omtoveren tot stoere jungle? Dat kan makkelijk en snel met een set muurstickers. Combineer met uniek jungle behang of ga voor stickers als toevoeging op wat je al hebt. Hoe stijl jij jouw jungle-babykamer?

Maak het jezelf makkelijk

Uren rondstruinen door je favoriete woonwinkels is een stuk moeilijker als je zwanger bent of al een kleintje hebt rondlopen. Online shoppen is echt een uitkomst. Gelukkig kun je online ook de leukste interieurvondsten doen. Bij LM Baby Art vind je unieke producten die je ook in interieurboetiekjes zou vinden, alleen zonder de opgezwollen enkels of de peuter die alleen met zijn ogen mag kijken. Om het je nog makkelijker te maken, zorgen we ervoor dat je onze producten goed kunt combineren. Zo kun jij je eigen stijl volgen. Ga voor een hele set of mix-en-match zelf je jungle-thema bij elkaar.

Decoratie babykamer jungle

Het jungle-thema voor baby- en kinderkamers zie je in steeds meer terug voor jongens- en meisjeskamers. Logisch, want de jungle is een fijne plek om te zijn. Het groen zorgt voor de rust in de kamer, terwijl je met vrolijke dieren en tropische planten toch een fijne sfeer kunt neerzetten. Veel ouders beginnen vanuit verschillende groentinten en kijken dan verder. Hoe kleed je de kamer nu verder aan, maak je er een geheel van? Stickers in junglethema zijn voor babykamers een uitkomst! Hoewel ze muurstickers heten, kun je ze ook gebruiken om bijvoorbeeld het ledikantje, de commode of een kledingkast mee te decoreren.

Jungle dieren voor op de babykamer

Je wilt je kleintje fijn laten slapen op een mooie kamer. Dan hebben dieren in heftige prints of kleuren waarschijnlijk niet je voorkeur. Je wilt een jungle kamer, maar ook een babykamer die iets schattigs heeft. Dan is de Jungly Jungle collectie wat voor jou. Deze is speciaal ontworpen om de junglekamer niet alleen maar stoer te laten zijn. In Jungly Jungle vindt je speciaal ontworpen behang en unieke muurstickers. Ga voor jungle dieren, kies voor losse bladeren of maak het jezelf makkelijk met een complete set waarmee je de jungle sfeer neerzet die je wilt.

Grijs jungle safari behang

Unieke muurstickers en jungle behang

Als echte interieurliefhebber ken je het assortiment van de grotere woonwinkels. En met jou nog 101 andere moeders. Jij wilt iets anders voor je kindje, iets wat net als hij/zij uniek is. Dat wil LM Baby Art ook. Eigenaresse Laura ontwerpt elke sticker met oneindig veel liefde voor interieur en voor stylisten-to-be. Elk behang, elke muursticker en elke poster is uniek, kunst voor de allerkleinsten. Struin lekker online rond. Ben je eruit? Dan zorgen wij dat je bestelling zo snel mogelijk naar je toe komt. 

Jungle muurstickers bekijken? Klik hier om de complete Jungly Jungle collectie te bekijken en klik hier voor de Safari muursticker collectie

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.