NIEUW; LM Baby Art Behang!

NIEUW; LM Baby Art Behang!

Je hebt het misschien al voorbij zien komen; LM Baby Art heeft iets nieuws! BEHANG! Heel erg gaaf, maar LM Baby Art verkoopt toch muurstickers? Je zou kunnen denken dat muurstickers en behang juist concurrenten van elkaar zijn, maar niets is minder waar!

Het is mijn missie om het inrichten van de babykamer zo makkelijk mogelijk te maken. Het leukste is het natuurlijk om de babykamer in een bepaalde stijl/thema in te richten. Dit kan natuurlijk al super leuk met onze muursticker collecties. Ik wilde graag nog een stap verder gaan, het complete plaatje aanbieden!

Sinds vandaag is er dus ook behang bij LM Baby Art verkrijgbaar. En, het allerleukste, het behang past perfect bij de muurstickers. 

Plak bijvoorbeeld een leuke muursticker aan de ene kant van de kamer en kies voor bijpassend behang voor op de andere muur van de kamer!

We helpen je graag!

Denk jij; dit is het! Dit moet ik hebben, maar dat wat ik zoek staat er niet tussen? Stuur dan een berichtje! Het behang van LM Baby Art wordt namelijk net als onze muurstickers door onszelf ontworpen! Dus ook voor het behang kun je ons een berichtje sturen om een eigen ontwerp door te geven!

Gaaf toch!?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.