Safari muurstickers collectie voor de babykamer | Van potlood streep tot muursticker

Safari muurstickers collectie voor de babykamer | Van potlood streep tot muursticker

 

Safari behang grijs

De Safari muurstickers collectie is de nieuwste collectie van LM Baby Art. In deze blog lees je alles over deze prachtige Safari muurstickers collectie; hoe wordt een collectie gemaakt, hoe is de safari collectie ontstaan en je krijgt een kijkje achter de schermen. Lees dus snel verder als je alles wilt weten over de Safari muurstickers collectie.

De designer van de Safari muurstickers collectie

Bij LM Baby Art hebben we 1 designer; Laura. Zij maakt al onze prachtige ontwerpen en collecties en als je al een kijkje in de shop hebt genomen dan begrijp je waarom we zo dol zijn op haar! Iedere collectie is een geheel met prachtige kleuren, figuren en vormen en is klaar voor het complete plaatje in de babykamer. Het thema van de Safari muurstickers collectie is natuurlijk duidelijk; Safari. Vanuit dat onderwerp is Laura aan de slag gegaan met het ontwerpen van allerlei prachtige Safari dieren. De Safari dieren zijn getekend met waterverf en hierdoor ontstaat een prachtige rustig beeld waarbij alles klopt. 

Al sinds 2017 ontwerpt Laura al onze muurstickers. Unieke stukjes kunst voor aan de muur waar we best een beetje trots op zijn!

Het idee..

Het idee van de Safari muurstickers collectie is het creëren van een Safari kamer, maar dan toch rustig zodat dit thema geschikt is voor een fijne rustige babykamer. De gebruikte kleuren zijn erg rustig en door de waterverf stijl passen alle dieren muurstickers erg fijn bij elkaar. We gaan altijd graag voor het complete plaatje, daarom bestaat deze collectie niet alleen uit muurstickers, maar ook uit Safari behang en muurcirkels. Het Safari behang heeft een heel druk printje, maar om bij het idee van een rustige babykamer te blijven is er gekozen voor een grijze tint. Hierdoor heb je een hele drukke print op de muur maar oogt het toch rustig en passen de muurstickers er heel erg fijn bij. 

 

 

Kleurenpallet

Beige tinten, nude kleuren en bruin zijn die kleuren die gekozen zijn voor de Safari muurstickers collectie. De kleuren zijn heel erg fijn om naar te kijken, met een kalmerend effect. Precies wat je nodig hebt in de babykamer.

 

Een kijkje in het schetsboek

Het is misschien ouderwets, maar alle muurstickers ontstaan gewoon op papier, met de hand getekend en uitgewerkt. Hieronder in het filmpje zie je de Safari dieren zoals ze getekend zijn.

 

Mooiste item van de Safari collectie

Wij zelf vinden natuurlijk alle items uit de Safari muurstickers collectie heel erg mooi, anders zouden ze niet in de shop staan. Maar, als we een favoriet moeten kiezen is dat toch wel de Giraf muursticker uit de Safari muurstickers collectie. Waarom? Omdat de giraf muursticker hele fijne kleuren heeft. De beige/oker gele/bruine kleuren zijn heel fijn in balans en zorgen voor een echte eyecatcher in de babykamer. Welke sticker uit de safari muurstickers collectie is jouw favoriet? 

De Safari muurstickers collectie op de muur 

Ook zo nieuwsgierig hoe de Safari muurstickers collectie er uit ziet op de muur? Hieronder een aantal afbeeldingen om je een idee te geven: 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.