Sterren muurstickers voor de babykamer

Sterren muurstickers voor de babykamer

Sterren muurstickers zijn al jarenlang populair in de babykamer, dat is ook niet zo gek want met sterren muurstickers kun je alle kanten op. De sterretjes van LM Baby Art worden los van elkaar op 1 vel geleverd en hierdoor kun je deze stickers op de muur plakken zoals jij dat zelf wilt. Ook zijn de sterren muurstickers van LM Baby Art verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en afmetingen.

Welke kleuren sterren muurstickers zijn er?

LM Baby Art probeert regelmatig nieuwe kleuren sterren muurstickers toe te voegen. Op dit moment zijn er 24 verschillende kleuren beschikbaar voor de sterren muurstickers. Zo is de kans groot dat jouw favoriete kleur beschikbaar is in een sterren set.

Welke afmetingen sterren muurstickers zijn er?

De sterren muurstickers van LM Baby Art zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende afmetingen; 3x3cm, 5x5cm, 8x8cm, 11x11cm en als set van verschillende afmetingen. Ook zijn er verschillende sets beschikbaar met meerdere kleuren. Ben je op zoek naar een andere afmeting? Geen probleem! Laat het ons weten.

Welk materiaal wordt er gebruikt voor de sterren muurstickers?

De sterren muurstickers worden geprint op een duurzaam vinyl. Bij het bestellen van de muurstickers krijg je de optie om te kiezen voor een matte of een glanzende muursticker. Beide varianten worden gemaakt van duurzaam vinyl. De muurstickers zijn voorzien van een grijze lijmlaag. De kleur van deze lijmlaag zorgt ervoor dat je de muurstickers op een fel gekleurde ondergrond kunt plakken, zonder dat deze kleur zichtbaar is door de muursticker heen.

De meeste muurstickers worden geprint op materiaal zonder deze grijze lijmlaag. Hierdoor heb je de kans dat de kleur van de muur zichtbaar is door de sticker heen of dat deze kleur zich vermengd met de kleur van de muursticker. Dit wil je natuurlijk niet want dan krijgt de muursticker ene hele andere look dan dat je gewild had. Met de muurstickers van LM Baby Art heb je hier geen last van. Al onze muurstickers zijn namelijk voorzien van een grijze lijmlaag.

Waar worden de sterren muurstickers gemaakt?

Alle muurstickers verkrijgbaar bij LM Baby Art maken wij helemaal zelf. Van eerste lijntekening tot aan een definitief ontwerp. Ook het printen en uitsnijden van de muurstickers doen wij zelf. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden en is het mogelijk om zelf een ontwerp door te geven.

Waar kun je de sterren muurstickers opplakken?

Ookal heten de stickers “muurstickers”, je kunt ze op nog veel meer plekken opplakken dan alleen de muur. Eigenlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt. De belangrijkste criteria voor de ondergrond zijn; droog, stofvrij en glad. Voldoet jou ondergrond hieraan? Dan kun je de stickers gewoon hier op plakken. Een aantal voorbeelden: op het raam, kast, meubeltjes, ledikant, commode en ga zo maar door. Heb jij een originele plek voor onze stickers? Wij zijn erg benieuwd!

 

Heb jij de LM Baby Art sterren muurstickers al? Stuur ons een foto van het resultaat! Wij zijn altijd erg benieuwd naar hoe jij de muurstickers op plakt!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.