Trendkleur van 2019

Trendkleur van 2019

Volgens de kleuren experts van Flexa is de kleur Spiced Honey DE trendkleur van het jaar 2019. Het is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd op de eigenschappen van honing. Met deze kleur kun je vele kanten op; gezellig, levendig of juist rustgevend. Door andere kleuren toe te voegen aan dit pallet, bepaal je zelf de sfeer. 

 

Bron: Flexa Kleur van het jaar 2019

Hoe kun je deze kleur toepassen?

De trendkleur Spiced Honey is perfect te combineren met heel erg veel verschillende kleuren. om een aantal voorbeelden te geven heeft flexa kamers ingericht met deze kleur. De trendkleur is hier aangebracht als vlak en gecombineerd met een roze tint en bordeaux rood. Zoals je kunt zien geeft deze kleuren combinatie een hele warme sfeer in de kamer. 


Bron: Flexa Kleur van het jaar 2019

In deze kamer is de trendkleur Spiced Honey minimaal aangebracht en wordt deze gecombineerd met een blauw tint en oranje. Deze kamer heeft een hele frise leuk en is toch erg gezellig. Dit komt natuurlijk ook door het gegbruik van kaders op de muur. 


Bron: Flexa Kleur van het jaar 2019

Hoe zou jij deze kleur gebruiken? Zou je een hele muur met deze kleur beschilderen of zoals in de voorbeelden in kaders werken en andere tinten toevoegen? 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.