Wat is applicatiefolie?

Wat is applicatiefolie?

Voor het opplakken van grote muurstickers heb je applicatiefolie nodig om de sticker netjes en recht op de muur te krijgen. Ook bij andere stickers zoals tekst muurstickers heb je deze folie nodig. Zonder de applicatiefolie wordt het een verschrikkelijk karwij om alle letters van een tekst netjes naast elkaar te plakken. Misschien dat je nu schrikt en denkt, waar haal ik applicatiefolie vandaan!? Geen zorgen! In deze blog leggen we alles uit over applicatiefolie en hoe dit precies werkt.

Grote muurstickers of tekst muurstickers op de muur plakken

Om een grote muursticker of tekst muursticker netjes op de muur te krijgen heb je applicatiefolie nodig. De applicatiefolie hebben wij al voor jou op de sticker geplakt. Je hoeft dus niet zelf te bedenken of een sticker applicatiefolie nodig heeft.

Een grote muursticker is erg lastig op de muur te krijgen. Allereerst wil je natuurlijk de sticker recht plakken en ook nog zonder bubbels of kreukels. Door de applicatiefolie kun je de muursticker eerst op de muur positioneren voordat de sticker echt vast zit. Hierdoor kun je dus op je gemak bekijken of de sticker op de juiste plek zit en of deze wel recht hangt.

Wat is applicatiefolie?

Applicatiefolie is eigenlijk een enorme sticker. De folie wordt over de vinyl muursticker heen geplakt en na goed aandrukken kun je de muursticker van het vel afhalen door de applicatiefolie los te halen. Vervolgens plak je de muursticker op de muur met applicatiefolie en na goed aandrukken blijft de muursticker op de muur en kun je de applicatiefolie van de muursticker afhalen. Het is dus eigenlijk een soort grote sticker om de vinyl muursticker mee over te brengen op de muur.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.