Jungle accessoires babykamer

Wat voor jungle accessoires zijn er in de babykamer?

Jungle accessoires babykamer

Iedereen heeft wel eens van een jungle thema gehoord, maar wat je er allemaal mee kunt is minder bekend. Het is een thema wat met de kinderen meegroeit, waardoor je het in een babykamer kunt gebruiken én in een ‘oudere’ kinderkamer.

Een babykamer met jungle accessoires is eigenlijk een warme kamer met heel veel sfeer. De accessoires zijn er in alle soorten en maten en kun je goed gebruiken om je baby een veilig gevoel te geven. Ten slotte doet je omgeving heel veel met je. Dat is ook bij baby’s zo.

Jungle accessoires babykamer voor warmte

Omdat het jungle thema zoveel warme kleuren heeft straalt een kamer met dit thema dus ook veel warmte en speelsheid uit. En ondanks de vele dieren accessoires kan het ook heel veilig aanvoelen. Je hebt natuurlijk ook schattige dieren in de jungle!

Maar het inrichten van een warme babykamer is een mooi startpunt. Dat kun je doen door warme kleuren uit het jungle thema te kiezen. Denk aan groen, bruin, beige of donkergeel. Deze kun je dan weer combineren met wat lichtere kleuren voor een mooi contrast. Een te donkere babykamer is ook niet fijn.

Als je niet goed weet hoe je dit doet, kun je gebruikmaken van jungle behang. Dan hoef je geen verfkleuren te kiezen en heb je een 2-in-1. Behang met patroontjes bijvoorbeeld. 

Jungle dieren accessores

Rust creëren

Warmte en rust. Twee ingrediënten voor een heerlijke nachtrust voor je baby. Superfijn dus dat je dit makkelijk zelf kunt creëren met jungle accessoires babykamer. Wat hulp nodig? Hier wat voorbeelden:

  • Fluffy dieren accessoires
  • Zachte spullen op de grond waar de baby op kan liggen. Een zacht kleed of grote zachte kussens in jungle kleuren
  • Accessoires met aardetinten
  • Jungle thema in 1 kant van de babykamer. De andere kant zo neutraal mogelijk
  • Beige behang met jungle muurstickers
  • Veel opbergmogelijkheden zodat er zo min mogelijk rommel rondslingert. Mandjes omringt met bladeren, wandtassen met een jungle look

Kijk vooral ook naar de kleuren van de jungle accessoires babykamer, omdat felle kleuren natuurlijk zorgen voor te veel onrust en daardoor ook een slechte nachtrust. Probeer de kleur blauw in je jungle te verwerken, als dat lukt. Blauw werkt rustgevend en geeft een ontspannen gevoel voor je baby.

Veilig en praktisch jungle accessoires babykamer

We noemden net al de opbergmogelijkheden omdat dat voor rust zorgt. Maar het is tegelijkertijd ook heel praktisch. Zo heb je meer jungle accessoires die voor meerdere doelen geschikt zijn. Een veilige en praktische jungle accessoire is iets waar je andere spullen in kwijt kunt en wat lekker zacht is aan alle kanten. Wel zo handig als je je in een babykamer niet druk hoeft te maken over scherpe randen.

Plaats bijvoorbeeld zachte wandhangers. Daar kun je iets aan ophangen én ze zijn veilig als je ze goed aan de muur vastmaakt. Ophangen is sowieso een heel goed idee in een babykamer. Kijk maar naar een muziekmobiel die je boven het bedje kan plaatsen. Daar heb je hele leuke jungle items voor. Kleine leeuwtjes, tijgers en olifantjes. Allemaal schattig en allemaal fluffy. Helemaal veilig. Mocht een item van je muziekmobiel afvallen is dat geen probleem.

Jungle kinderkamer
Jungle muurstickers 

Als je zelf geen verf koning(in) bent kun je gebruikmaken van muurstickers. Die zijn er in alle soorten kleuren en afbeeldingen. Veel jungle accessoires in een babykamer komen dus in de vorm van wanddecoratie. En gelukkig hebben wij die ook! We hebben veel verschillende soorten dieren muurstickers zodat ze in alle soorten kamers passen. Maar dus ook bij een jungle thema!

 


Wat leuk dat je er bent!

Hi, mijn naam is Laura (29), moeder van Sophia (2,5) en Jordan (8 maanden).

Je leest hier alles over het inrichten van de baby-/ en kinderkamer. Handige tips, styling advies en natuurlijk de linkjes naar alle items om zo jouw eigen kamertje te kunnen maken.

Maak een kamertje om trots op te zijn!


Met liefde gemaakt♥

Bij LM Baby Art shop je de mooiste muurdecoratie & Accessoires voor de baby-/ en kinderkamer.

Nieuw; extra grote swaddles

XL Swaddles

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.