Retourneren & Terugbetaling

Hoe werkt retourneren?

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met het bestelde artikel kun je deze naar ons terugsturen. Retourneren kan op de volgende manier:

  1. Meld je retour aan. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@lmbabyart.nl. Een reden geven aan de retourzending is niet verplicht maar mocht je dit willen delen horen wij dit graag zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren.
  2. Vul het retourformulier in. Het retourformulier kun je hier downloaden.
  3. Zorg ervoor dat je het artikel goed verpakt en de doos goed dichtplakt.
  4. Breng het pakket naar een afleverpunt van de gekozen verzendpartij en bewaar het afleverbewijs goed. 

Kan ik een artikel ruilen?

Ja dat kan! Ruilen van een artikel werkt vergelijkbaar als het retourneren van een bestelling. Op het retourformulier geef je aan dat je het artikel wilt ruilen. Ook geef je hier aan tegen welk artikel je dit wilt ruilen. Je kunt dit eventueel ook via de e-mail doorgeven. 

Kan ik artikelen uit verschillende bestellingen in één doos terugsturen?

Ja, graag zelfs! Zorg voor duidelijke uitleg in de verpakking zodat wij kunnen zien welk artikel bij welke bestelling hoort.

Ik heb een beschadigd artikel ontvangen

Wat vervelend! Onze excuses hiervoor. Wij controleren onze producten altijd zorgvuldig voordat wij deze versturen, maar helaas kan dit een enkele keer mis gaan. 

Stuur ons een e-mail (info@lmbabyart.nl) en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om een gepaste oplossing aan te bieden.

Ik heb een klacht

Wat vervelend dat je een klacht hebt! Dan is er iets goed mis gegaan. Stuur je ons een e-mail? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om dit op te lossen!

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terug heb?

Zodra wij jouw retourzending ontvangen hebben, ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening. Dit de wettelijke termijn voor het terugbetalen van het aankoopbedrag. In de praktijk gaat dit vaak sneller maar in verband met drukte kan dit variëren. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug op je rekening staat. 

Hoelang heb ik de tijd om een artikel terug te sturen?

Zodra je je bestelling ontvangen hebt, heb je twee weken (14 dagen) de tijd om de retour bij ons aan te melden, dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@lmbabyart.nl. Na het aanmelden van de retour heb je twee weken (14 dagen) de tijd om er voor te zorgen dat de retourzending bij ons binnenkomt. Bewaar het afleverbewijs van de retourzending tot je bericht hebt ontvangen dat wij de zending ontvangen hebben. Mocht er onderweg iets gebeuren dan kun je met het afleverbewijs bij de verzendpartij een onderzoek inschakelen.