Verzending & Levering

Wat is de levertijd?

Wij doen ons best om iedere bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Drie keer per week vertrekken de bestellingen bij ons; maandag, dinsdag en donderdag. Bestel je op één van deze dagen voor 15:00 uur dan vertrekt jouw bestelling diezelfde dag nog, mits voorradig. Bestel je op woensdag of vrijdag, dan vertrekt jouw bestelling de eerst volgende verzenddag. Een bestelling van woensdag wordt dus donderdag verzonden en een bestelling van vrijdag wordt op maandag verzonden. 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra jouw bestelling wordt verzonden ontvang je een e-mail met daarin de verzendbevestiging. In deze e-mail vind je ook de informatie over de verzendwijze en eventuele track&trace code. Via deze track&trace code kun je je bestelling volgen. 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Tijdens het afrekenen kun je twee adressen invullen; het factuur adres en het afleveradres. Je kunt hier zelf bepalen waar je de bestelling naartoe laat sturen. Let op, dit is jouw eigen verantwoordelijkheid. Wij kunnen het afleveradres niet meer wijzigen zodra de bestelling verzonden is. 

Ik heb een artikel niet ontvangen

Allereerst onze excuses! Erg vervelend dat je een besteld artikel niet ontvangen hebt. Stuur ons een e-mail met daarin het bestelnummer en welk artikel ontbreekt. Wij zullen er voor zorgen dat het artikel alsnog zo snel mogelijk opgestuurd wordt.

Ik heb een beschadigd pakket ontvangen

Wat vervelend! Wij doen ons best om alle bestelling zo goed mogelijk in te pakken maar helaas gebeuren er onderweg soms ongelukjes. Stuur ons een e-mail met daarin een foto van het pakket en vermeld je bestelnummer. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen om een passende oplossing te vinden. 

Ik heb geen track&trace code ontvangen

Wij verzenden bestellingen op de meest voordelige manier. In sommige situaties is dit via briefpost, in andere situaties als pakketje. Hierdoor krijg je dus niet altijd een track&trace code bij een bestelling. 

Heb je geen track&trace code ontvangen? Geen zorgen! Zodra je de bevestigingsmail ontvangen hebt, hebben wij je bestelling verzonden en mag je deze de volgende, uiterlijk de dag erna, thuis verwachten. Ook vind je in de bevestigingsmail informatie over de verzendwijze van jouw bestelling.