Waar worden muurstickers gemaakt?

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om te weten waar spullen gemaakt worden en welk materiaal er gebruikt is voor het maken van deze items. Dat vinden wij ook en daarom leggen we hier uit waar de muurstickers van LM Baby Art gemaakt worden. Ben je benieuwd naar het materiaal dat er gebruikt wordt voor het maken van de muurstickers. Lees dan hier alles over het materiaal dat wij gebruiken. 

Waar komen de muurstickers vandaan?

LM Baby Art is een jong bedrijf gespecialiseerd in muurstickers voor de babykamer. Onze muurstickers zijn anders dan de muurstickers die je bij andere bedrijven ziet en dat komt doordat wij alle muurstickers zelf ontwerpen en produceren. Iedere muursticker ontstaat bij ons vanaf de eerste lijntekening op papier. Vervolgens verwerken we dit ontwerp tot een printbaar bestand en daarna kan de muursticker geprint worden. 

Ook voor het printen van de muurstickers hebben wij eigen apparatuur. Om de vraag dus simpelweg te beantwoorden; alle muurstickers van LM Baby Art worden door ons gemaakt, gewoon hier in Nederland.