Zeethema kinderkamer

6 Babykamer thema's: ideeën en inspiratie

Safari thema kinderkamer

Een babykamer inrichten is een van de leukste aspecten van het voorbereiden op de komst van een baby. Er zijn talloze ideeën en inspiraties om uit te kiezen als het gaat om babykamer thema's. In deze blogpost bespreken we enkele populaire babykamer thema's en geven we ideeën en inspiratie om je te helpen de perfecte babykamer te creëren.

  1. Jungle thema

Een jungle thema is een populaire keuze voor de babykamer en biedt tal van mogelijkheden om een leuke en speelse omgeving te creëren. Het gebruik van groene en bruine tinten kan het gevoel van een jungle creëren, terwijl het toevoegen van dieren zoals leeuwen, apen en giraffen een speelse sfeer geeft. Overweeg om planten en bomen toe te voegen om het jungle gevoel compleet te maken. Je kunt het jungle thema heel gemakkelijk toepassen in de babykamer met behulp van jungle muurstickers. Bekijk onze Jungly Jungle collectie of de Safari collectie voor prachtige jungle muurdecoratie en accessoires.

  1. Zeethema
zee thema kinderkamer

Een zeethema is een andere populaire keuze voor de babykamer en biedt tal van mogelijkheden om een rustige en ontspannen omgeving te creëren. Gebruik blauwe tinten om een gevoel van water te creëren en voeg zeedieren zoals walvissen, dolfijnen en vissen toe om het thema compleet te maken. Overweeg om accessoires zoals een schelpmobiel en een zeehondenknuffel toe te voegen om het thema af te maken.

Bekijk onze Walvis collectie of de Fishie fishies collectie voor muurdecoratie en accessoires binnen het zeethema.

  1. Ruimtethema

Een ruimtethema is een geweldige manier om de verbeelding van je kind te stimuleren. Gebruik donkere kleuren zoals zwart en donkerblauw om een gevoel van ruimte te creëren en voeg planeten, sterren muurstickers en raketten toe om het thema compleet te maken. Overweeg om een sterrenhemel plafond te installeren om een gevoel van een echte sterrenhemel te creëren.

  1. Dierentuin thema

Een dierentuin thema is een leuke manier om verschillende dieren in de babykamer te integreren. Gebruik felle kleuren zoals rood, geel en groen om het gevoel van een dierentuin te creëren en voeg verschillende dieren zoals olifanten, tijgers en pinguïns toe. Overweeg om een speelmat met dierenprint te gebruiken om het thema af te maken.

  1. Prinsessen thema

Een prinsessen thema is een populaire keuze voor een meisjesbabykamer en biedt tal van mogelijkheden om een romantische en dromerige omgeving te creëren. Gebruik roze en paarse tinten om het gevoel van een prinsessenkasteel te creëren en voeg accessoires zoals een kroonluchter en een prinsessenbed toe om het thema compleet te maken.

 

Bekijk alle muurstickers

 

  1. Superhelden thema

Een superhelden thema is een geweldige manier om de verbeelding van je kind te stimuleren en is geschikt voor jongens en meisjes. Gebruik felle kleuren zoals rood, blauw en geel om het gevoel van een superheldenwereld te creëren en voeg accessoires zoals een superheldenlogo en een cape toe om het thema compleet te maken.

Er zijn talloze babykamer thema's om uit te kiezen en elk biedt mogelijkheden om een unieke en persoonlijke ruimte te creëren voor je kleintje. Of je nu kiest voor een jungle thema, een zeethema of een prinsessen thema, zorg ervoor dat je het thema personaliseert en op maat maakt voor jouw smaak en stijl. Met deze ideeën en inspiraties kun je de perfecte babykamer creëren voor je kleintje.
Sunny Bloom collectie

Dit vind je misschien ook interessant:
5 tips voor een dinosaurus kinderkamer
Muurstickers opplakken in de babykamer: tips en tricks
Babykamer trend: Natuurlijk materialen


Wat leuk dat je er bent!

Hi, mijn naam is Laura (29), moeder van Sophia (2,5) en Jordan (8 maanden).

Je leest hier alles over het inrichten van de baby-/ en kinderkamer. Handige tips, styling advies en natuurlijk de linkjes naar alle items om zo jouw eigen kamertje te kunnen maken.

Maak een kamertje om trots op te zijn!


Nieuw; extra grote swaddles

XL Swaddles

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.