Babykamer scandinavisch

Babykamer Scandinavisch; tips&tricks voor het mooiste thema kamertje

Babykamer Scandinavisch

Babykamer Scandinavische stijl is super trendy en één van de meest gekozen thema’s voor de babykamer. Ook onbewust kiezen mensen vaak voor dit thema. Ook niet zo gek, want een babykamer in Scandinavische stijl is goed te combineren met allerlei leuke accessoires. Online vind je ontelbaar veel Scandinavische babykamers, bij LM Baby Art vind je de mooiste stijlvolle accessoires om hierbij te combineren. Ook een babykamer in Scandinavische stijl maken? Lees dan snel verder voor de beste tips&tricks.

De meest gekozen muurstickers voor het thema babykamer Scandinavische stijl:
Stippen muurstickers
Sterren muurstickers
Driehoek muurstickers

Babykamer Scandinavische stijl; onbeperkte mogelijkheden

De Scandinavische stijl geeft heel veel mogelijkheden om te combineren. Door de neutrale kleuren binnen dit thema zijn er geen grenzen wat betreft combinatiemogelijkheden! Combineer items in dezelfde natureltinten of kies voor opvallende accentkleur die de babykamer Scandinavische stijl net een extra touch geeft waardoor het echt helemaal eigen wordt.

Babykamer Scandinavisch; houtgebruik

Houtgebruik in babykamer Scandinavisch

Kenmerken voor het Scandinavische thema is het houtgebruik. De meubeltjes hebben vaak een natuurlijke look, gecombineerd met wit of pasteltinten, en zorgen hiermee voor een echte Scandinavische look. Dat is ook precies waar het Scandinavische design voor staat; duurzaamheid en degelijkheid. Eenvoudig design en hierdoor zo elegant en rustgevend. Nog een voordeel hiervan is dat wanneer je de babykamer meubeltjes uit gaat zoeken voor de toekomst, je ze kunt hergebruiken dankzij de neutrale look.

Een populair ledikant dat heel goed past binnen de babykamer Scandinavische stijl is het Ikea ledikant Sniglar. Naast dat het design perfect past bij de Scandinavische stijl is de prijs van dit ledikantje ook erg leuk!

 

 

Neutrale kleuren en tinten in de Scandinavische babykamer

Een neutrale babykamer is een perfecte basis om het helemaal eigen te maken. De babykamer Scandinavisch wordt gekenmerkt door de zachte tinten, neutrale kleuren en niet te veel verschillende structuren. Waarschijnlijk precies waar je naar op zoek bent bij het inrichten van de babykamer; een kamer die rust uitstraalt. Bedenk je je toch en wil je de kamer uitgesprokener maken, dan zijn de neutrale tinten de ideale basis. Je voegt eenvoudig een accentkleur toe in de decoratie.

Dit vind je misschien ook interessant: Kinderkamer inrichten met aardetinten

De Scandinavische babykamer afmaken met de mooiste decoratie van LM Baby Art

Heb je de neutrale basis? Dan is het tijd om de babykamer Scandinavische stijl af te stijlen met mooie decoratie. Dit kun je heel leuk doen met de muurdecoratie van LM Baby Art. Muurstickers die goed passen bij een babykamer Scandinavische stijl zijn bijvoorbeeld de stippen muurstickers of de driehoek muurstickers. Voordeel van muurstickers is dat je ze kunt verwijderen als je de kamer anders wilt gaan inrichten. Ook op deze manier kun je eenvoudig een accentkleur toevoegen aan de babykamer Scandinavisch.

Muurdecoratie babykamer Scandinavisch

Wat leuk dat je er bent!

Hi, mijn naam is Laura (29), moeder van Sophia (2,5) en Jordan (8 maanden).

Je leest hier alles over het inrichten van de baby-/ en kinderkamer. Handige tips, styling advies en natuurlijk de linkjes naar alle items om zo jouw eigen kamertje te kunnen maken.

Maak een kamertje om trots op te zijn!


Nieuw; extra grote swaddles

XL Swaddles

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.