Verzonden binnen 1-3 werkdagen ALTIJD GRATIS VERZENDING Contact

Babykamer Scandinavisch; tips&tricks voor het mooiste thema kamertje

Babykamer Scandinavisch

Babykamer Scandinavisch is super trendy en één van de meest gekozen thema’s voor de babykamer. Ook onbewust kiezen mensen vaak voor dit thema. Ook niet zo gek, want babykamer Scandinavisch is goed te combineren met allerlei leuke accessoires. Online vind je ontelbaar veel Scandinavische babykamers, bij LM Baby Art vind je de mooiste stijlvolle accessoires om hierbij te combineren. Ook een babykamer Scandinavisch maken? Lees dan snel verder voor de beste tips&tricks.

Babykamer Scandinavisch; onbeperkte mogelijkheden

Waarschijnlijk heb je online al heel wat inspiratie opgedaan voor de fijne thema. Dan heb je vast ook gemerkt dat je met het thema babykamer Scandinavisch heel erg veel mogelijkheden hebt om te combineren. Door de neutrale kleuren binnen dit thema zijn er geen grenzen wat betreft combinatiemogelijkheden! Combineer items in dezelfde natureltinten of kies voor opvallende accentkleur die de babykamer Scandinavisch net een extra touch geeft waardoor het echt helemaal eigen wordt.

Babykamer Scandinavisch; houtgebruik

Houtgebruik in babykamer Scandinavisch

Kenmerken voor het Scandinavische thema is het houtgebruik. De meubeltjes hebben vaak een natuurlijke look, gecombineerd met wit of pasteltinten, en zorgen hiermee voor een echte Scandinavische look. Dat is ook precies waar het Scandinavische design voor staat; duurzaamheid en degelijkheid. Eenvoudig design en hierdoor zo elegant en rustgevend. Nog een voordeel hiervan is dat wanneer je de babykamer meubeltjes uit gaat zoeken voor de toekomst, je ze kunt hergebruiken dankzij de neutrale look.

Neutrale kleuren en tinten in de Scandinavische babykamer

Een neutrale babykamer is een perfecte basis om het helemaal eigen te maken. De babykamer Scandinavisch wordt gekenmerkt door de zachte tinten, neutrale kleuren en niet te veel verschillende structuren. Waarschijnlijk precies waar je naar op zoek bent bij het inrichten van de babykamer; een kamer die rust uitstraalt. Bedenk je je toch en wil je de kamer uitgesprokener maken, dan zijn de neutrale tinten de ideale basis. Je voegt eenvoudig een accentkleur toe in de decoratie.

De Scandinavische babykamer afmaken met de mooiste decoratie van LM Baby Art

Heb je de neutrale basis? Dan is het tijd om de babykamer Scandinavisch af te stijlen met mooie decoratie. Dit kun je heel leuk doen met de muurdecoratie van LM Baby Art. Muurstickers die goed passen bij een babykamer Scandinavisch zijn bijvoorbeeld de stippen muurstickers of de driehoek muurstickers. Voordeel van muurstickers is dat je ze kunt verwijderen als je de kamer anders wilt gaan inrichten. Ook op deze manier kun je eenvoudig een accentkleur toevoegen aan de babykamer Scandinavisch.

Muurdecoratie babykamer Scandinavisch

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd