Kinderkamer met muurstickers opvrolijken: aan de slag

Kinderkamer met muurstickers opvrolijken: aan de slag

Een kinderkamer met stickers, dat ziet altijd vrolijk uit. Kinderkamer muurstickers zijn ideaal om met een bepaald thema te werken. Maar ook om de kamer een geheel andere uitstraling te geven. Bijvoorbeeld omdat het kind andere interesses heeft of wat ouder wordt. Leuke ideeën opdoen met betrekking tot kinderkamer muurstickers? Hieronder vind je wat van die ideeën.

Kinderkamer muurstickers

Kinderkamer met muurstickers opvrolijken: in slechts enkele minuten een nieuwe kamer

Je kind was eerst helemaal weg van Nemo de clownvis en nu ineens van planeten. Het Finding Nemo behang moet er af maar je ziet het niet zitten om weer opnieuw te behangen. De oplossing is heel eenvoudig: gebruik muurstickers op de kinderkamer. Dat scheelt je een hoop behang-ergernis en het bespaart ook nog eens geld. En tijd natuurlijk, want in slechts enkele minuten tover je de kinderkamer helemaal om. Je hoeft echt nooit meer grote acties uit te voeren om de kamer aan de wensen van je kind aan te passen. Zolang de ondergrond er maar mooi uit ziet, bijvoorbeeld door de muren in een neutrale kleur te verven. Je kunt stickers ook op het plafond, een kast of zelfs op het bed plakken.

Kinderkamer met muurstickers opvrolijken;  enkele leuke ideeën

Je zoon of dochter wil een nieuwe slaapkamer. Die meubeltjes kun je laten staan, je verandert gewoon de aankleding. Hieronder vind je enkele leuke ideeën waarbij je met behulp van muurstickers een nieuwe look creëert.

Veertjes - vederlichte kunst aan de muur

Wil je de kinderkamer middels muurstickers een beetje neutraal houden, kies dan voor veertjes muurstickers. Doordat je keuze hebt uit verschillende kleuren kun je dit heel goed afstemmen op de inrichting van de slaapkamer. Je creëert een vederlicht en bijzonder effect waarbij je zelf het patroon bepaalt. Het is heel leuk om de veertjes op de wand naast het raam te plakken, waarbij het lijkt alsof de veertjes door een windvlaag worden weggeblazen. Laat ze maar lekker dwarrelen. Je kunt natuurlijk ook voor een strak patroon gaan, bijvoorbeeld de veertjes op een rij. Wanneer je deze kinderkamer muurstickers combineert met accessoires zoals een vliegtuig mobiel, vogelbeeldjes of wolken dan heb je echt de finished touch te pakken.

 

Safari muurstickers

Op safari in Afrika

Oog in oog staan met een olifant, zebra of giraf. In de hoek ligt een leeuw verborgen. Maak van de kinderkamer een avontuur met safari muurstickers. Prima te combineren met groene en bruine kleurtinten, (nep)planten, muurstickers van planten en natuurlijk een echt safaridekbed. Het is leuk om de onderste helft van de muur in een groene tint te verven. De bovenste helft laat je wit, hierdoor krijgt de slaapkamer een eigentijdse uitstraling. De kinderkamer stickers plak je op de onderste helft van de muur, op een kledingkast of op de deur. Maak het geheel niet te druk. Liever twee wanden van muurstickers voorzien dan de hele slaapkamer. Nog even een nachtlampje in de vorm van een leeuw of olifant en een jungle vloerkleedje en je bent klaar.

Lieve hartjes

Het laatste idee met betrekking tot kinderkamerstickers gaat over lieve hartjes. Geschikt voor meisjes maar er zullen ook vast wat (verliefde) jongens zijn die dit leuk vinden. Even van tevoren overleggen, dan weet je ook of je met deze vrolijke muurstickers aan de slag kunt. De hartjes muurstickers kun je prima combineren met een van de vele andere stickers. Bijvoorbeeld in combinatie met de regenboog, dieren, wolken of iets anders. Die hartjes mogen dus ook best bij een thema worden gebruikt. Is je zoon gek van voetbal, denk dan eens aan voetbal muurstickers met hier wat hartjes boven. Dat kan en mag gewoon. Of wat hartjes boven die leuke dierenstickers. Maar je kunt ook een mooie foto inlijsten en hieromheen de hartjes muurstickers plakken. Genoeg ideeën, nu nog zelf aan de slag gaan.

Ga jij de kinderkamer met muurstickers opvrolijken? Laat het hieronder weten! En stuur ons vooral een foto van het resultaat. Je kunt ons ook taggen op Instagram.

Dit vind je misschien ook interessant:

Wat zijn textielposters
Wat voor soort kussens in de kinderkamer gebruiken


Wat leuk dat je er bent!

Hi, mijn naam is Laura (29), moeder van Sophia (2,5) en Jordan (8 maanden).

Je leest hier alles over het inrichten van de baby-/ en kinderkamer. Handige tips, styling advies en natuurlijk de linkjes naar alle items om zo jouw eigen kamertje te kunnen maken.

Maak een kamertje om trots op te zijn!


Nieuw; extra grote swaddles

XL Swaddles

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.