De top 10 mooiste babykamer wanddecoratie

De top 10 mooiste babykamer wanddecoratie

De babykamer; dat is toch de leukste plek om te stylen en al je creatieve styling ideeën op los te laten!? Omdat er online ongelofelijk veel te zien is en je misschien soms door de bomen het bos niet meer ziet qua stijl en wat nou echt leuk is, hebben wij de top 10 mooiste babykamer wanddecoratie voor je samengesteld.

Babykamer wanddecoratie; de top 10

Babykamer wanddecoratie; voor de complete look

Zonder wanddecoratie is de babykamer niet klaar. Dat is een mening die denk ik heel veel mensen met ons delen als we zo zien hoeveel muurstickers er elke dag verkocht worden. Maar welk stukje babykamer wanddecoratie gaat jou prachtige kamertje nu echt afmaken? Bekijk hieronder de top 10 prachtige pareltjes voor de mooiste babykamer wanddecoratie.

1. Auto muurstickers

Laat je fantasie de vrije loop gaan met deze babykamer wanddecoratie. Je kunt auto muurstickers op ontelbaar veel verschillende manieren op de muur plakken. Maak een mooie file, combineer de muurstickers met bijvoorbeeld wolken stickers of plak de auto wanddecoratie in patroon op de muur. Door de eindeloze mogelijkheden met deze babykamer wanddecoratie staan de auto muurstickers hoog op ons favoriete babykamer wanddecoratie lijstje.  

Vroemies auto muurstickersAuto muursticker set

2. Safari dieren muurcirkel

Dieren en kinderen (bijna) altijd een goede match! Door te kiezen voor een wandcirkel met safari dieren hou je de kleurenexplosie centraal, maar kun je toch prachtige dieren toevoegen. De Safari dieren wandcirkel is zeer geschikt voor rustige kamertjes doordat je op maar 1 plek in de kamer kleuren en figuren opplakt. Wil je het wat gewaagder maken? Dan kun je er voor kiezen om door de rest van het kamertje nog meer losse Safari dieren muurstickers op te plakken. Met deze babykamer wanddecoratie kun je dus ook weer alle kanten op.

Safari dieren muurcirkel

3. Grote regenboog muursticker

Deze prachtige grote regenboog muurstickers is natuurlijk echt een echte eyecatcher. Bij velen van jullie staat deze op het favorieten lijstje wat betreft babykamer wanddecoratie. Als je kiest voor deze grote regenboog ben je in één keer klaar. Je kunt er nog kleine details aan toevoegen zoals de textielposter met regenboog, of een hanglamp met hetzelfde design, maar verder heeft deze babykamer wanddecoratie niet veel nodig om te shinen. 

Grote regenboog muurstickerRegenboog babykamer wanddecoratie

4. Jungle dieren op de muur

Kies je voor het Jungle thema? Dan kan deze babykamer wanddecoratie echt niet ontbreken! Je maakt met de jungle dieren muurstickers namelijk echt een jungle kamer doordat je de jungle dieren door de hele kamer kunt opplakken. Hier en daar nog een aantal groene accenten (zoals in het beddengoed) en jouw jungle kamer is compleet. 

Jungle dieren op de muur

5. Hartjes muurcirkel; simpel maar toch zo mooi

 Zoals de titel al zegt is deze babykamer wanddecoratie simpel maar toch zo mooi. Soms hoeft de decoratie niet groot en uitbundig om een statement te maken. Deze hartjes muurcirkel doet precies wat je wilt; het onderbreken van een patroon waardoor er een interessant beeld ontstaat. Zoiets kleins kan echt het laatste puntje op de i zijn dat je zoekt. 

Hartjes muurcirkelhartjes muurcirkel

6. Eenhoorns en regenbogen

Bij eenhoorns en regenbogen denk je waarschijnlijk snel aan uitbundigheid, felle kleuren en niet aan de babykamer. Met de My Little Rainbow collectie hebben we een babykamer wanddecoratie collectie neergezet waarbij deze termen juist wel geschikt zijn voor de babykamer; Pasteltinten, zacht lijnen en een fijne samenhang tussen alle kleuren. 

eenhoorns en regenbogen muurstickers

7. Waterverf stijl giraf op de muur

Deze giraf muursticker kijkt over het randje van de ledikant naar jouw kleintje. De waterverf stijl geeft een heerlijk rustig effect en is prachtig als babykamer wanddecoratie. 

Giraf op de muur

8. Meerdere posters bij elkaar

Meerdere posters bij elkaar op de muur hangen is een hele populaire babykamer wanddecoratie trend! Zoals je hieronder kunt zien geeft het een heel leuk kleurrijk effect. Wil je af en toe kunnen wisselen van babykamer wanddecoratie, dan kun je de posters in een ander volgorde hangen en je creëert bijna direct een andere look. 

Poster wanddecoratie babykamer

9. Beer muursticker

De beer muursticker is zo fijn om naar te kijken. De gebruikte kleuren en de kleurovergangen zorgen voor een rustig kalm beeld en zijn prachtig als babykamer wanddecoratie. Beren en babykamers klinkt toch als 2 handen op 1 buik!? Deze prachtige babykamer wanddecoratie hoort bij de Beer&Konijn collectie

Beer muursticker

10. De mooiste quote op de muur

Quotes en andere tekst muurstickers zijn altijd populair geweest als babykamer wanddecoratie. Dat is natuurlijk ook niet zo gek want je kunt al je liefde voor je kleintje er in kwijt en het staat ook nog eens prachtige boven het ledikantje. 

Dream big little one tekst muursticker

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze top 10 babykamer wanddecoratie. Welke is jouw favoriet? Hoe ga jij de kamer stylen? Laat het hieronder weten om nog meer mensen te inspireren. En, je weet het; heb je babykamer wanddecoratie bij ons besteld? Stuur ons dan een foto van het resultaat. :)

Dit vind je misschien ook leuk:

5 tips voor het opplakken van muurstickers
Babykamer in Scandinavische stijl
Top 5 IKEA hacks kinderkamer


Wat leuk dat je er bent!

Hi, mijn naam is Laura (29), moeder van Sophia (2,5) en Jordan (8 maanden).

Je leest hier alles over het inrichten van de baby-/ en kinderkamer. Handige tips, styling advies en natuurlijk de linkjes naar alle items om zo jouw eigen kamertje te kunnen maken.

Maak een kamertje om trots op te zijn!


Met liefde gemaakt♥

Bij LM Baby Art shop je de mooiste muurdecoratie & Accessoires voor de baby-/ en kinderkamer.

Nieuw; extra grote swaddles

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.